paipalu-olas.1s.lv

 

Receptes


1)      Svaigs olu dzēriens. Sakuļ 4-5 olas, pievieno sulu, kefīru, paniņas vai jogurtu. Medu vai cukuru pēc garšas. Vēlreiz sakuļ. Lai labi garšo!

2)      Ezīši. Cieti vārītas olas noloba. 3-4 svaigas olas sakuļ, cieti vārītās panē svaigajās, apviļā rīvmaizē. Cep eļļā vai sviestā, pasniedz ar zaļumiem, dārzeņiem vai sieru. Labu apetīti!

3)      Omlete. 12-20 paipalu oliņas sakuļ ar garšvielām. Uz pannas apcep sīpolus, desu, šķiņķi vai kūpinātu zivi. Pārlej olu masu. Cep uz lēnas uguns līdz gatava. Pasniedz karstu. Lai sāts!

...
Komentāri (0)  |  2013-01-30 17:24  |  Skatīts: 801x

Lasīt tālāk.