paipalu-olas.1s.lv

 

Receptes


1)      Svaigs olu dzēriens. Sakuļ 4-5 olas, pievieno sulu, kefīru, paniņas vai jogurtu. Medu vai cukuru pēc garšas. Vēlreiz sakuļ. Lai labi garšo!

2)      Ezīši. Cieti vārītas olas noloba. 3-4 svaigas olas sakuļ, cieti vārītās panē svaigajās, apviļā rīvmaizē. Cep eļļā vai sviestā, pasniedz ar zaļumiem, dārzeņiem vai sieru. Labu apetīti!

3)      Omlete. 12-20 paipalu oliņas sakuļ ar garšvielām. Uz pannas apcep sīpolus, desu, šķiņķi vai kūpinātu zivi. Pārlej olu masu. Cep uz lēnas uguns līdz gatava. Pasniedz karstu. Lai sāts!

4)      Uzkoda Burinieks. Vārītu paipalas olu noloba. Ar kociņu piesprauž pie svaiga gurķa gabaliņa, virsū uzsprauž ķilaviņu buras formā. Lai izdoma!

5)      Kokteilis „Jaunība”. Bulgārijas speciālisti uzskata, ka paipalu olas ir iedarbīgākas par viagru. Tādēļ viņi izgudrojuši šo kokteili vīriešiem: samaisa 120 g kolas, 20 g konjaka vai ruma, tējkaroti cukura, mazliet citrona sulas un 2 svaigas paipalu olas. Pievieno gāzētu ūdeni. Efekts esot pārsteidzošs. Lai izdodas!

6)      Mīksti vārīta ola: 1,5 minūtes,

Komentāri (0)  |  2013-01-30 17:24  |  Skatīts: 801x
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ